A Geo Mega Alfa Kft. 1998-02-18-án alakult a Vincze Földmérési Bt és Mérnöki Iroda utódjaként.

A cég fő profilja a lakosság részére végzett kataszteri (megosztás, kitűzés, épületfeltüntetés, stb) munkák és az út- illetve közműépítéssel kapcsolatos geodéziai feladatok ellátása.

A megalakuláskor kettő földmérővel, jelenleg pedig már 8-10 fős csapattal rendelkezik a cég. A cég munkatársai a kiváló szakmai felkészültség mellett minden olyan tulajdonsággal is rendelkeznek, amely egy jó földmérőnek elengedhetetlenül szükséges: józan gondolkodás, türelem, valamint precizitás.

Cégünk technikai felszereltsége, műszerállománya az egyik legmodernebb a régiónkban. Örömünkre szolgál, hogy korrekt munkakapcsolatot ápolunk a földhivatalokkal és a többi földmérő céggel. Megbízásaink révén az ország teljes területén végeztünk/végzünk geodéziai munkát.

Fő- vagy alvállalkozóként szinte a hazánkban épülő összes autópályához kapcsolódó földmérői munka végzésében részt vettünk. Rendszeresen készítünk tervezési alap- és megvalósulási térképet, illetve részt veszünk a közműtervezésekhez és kivitelezésekhez szükséges geodéziában is. A legjelentősebb államilag megrendelt kataszteri földmérési munkákban is jelentős szerepet vállaltunk: pl. részarány-kiosztási munkák, települések újfelmérése.

Ebben a szakmában a legfontosabb a megbízhatóság, pontosság. Cégünk is erre helyezi a hangsúlyt. Az elvégzett munkánkra természetesen garanciát vállalunk, de örömmel említhetem meg, hogy eddig még nem merült fel semmi kifogás a tevékenységünket illetően.

Bízom benne, hogy múltunk és referenciamunkáink meggyőzik arról, hogy a földmérés bármely területéhez kapcsolódó kérdésével, problémájával, megrendelésével érdemes hozzánk fordulni.

Remélem, hogy a közeljövőben Önöket is a Megrendelőink között üdvözölhetem!

Vincze Mihály

földmérő